fredag, juli 15, 2016

Suggan

Solen går ned bakom granskogens trädtoppar och en stund senare kommer en stor sugga ut ur skogens mörker. Strax därefter följer en liten randig unge. De söker runt i gräset, bökar och flåsar. Plötsligt blir suggan varse mig. Kanske är det kameran som hon hör? Hon stannar upp ett ögonblick, innan hon återvänder till skogens trygghet, med ungen inte långt därefter.

8 kommentarer:

Olof sa...

Svinfin serie! ;-)

Gustav Rappestad sa...

Hehe tack! :)

Hannes Theander sa...

Härlig serie! Öronen är underbara. Fastnade för trean - så skönt uttryck!

Gustav Rappestad sa...

Tack Hannes! Visst är hon charmig? ;D

Erik Koffmar sa...

Som alltid massa nya spännande bilder på din blog. Jag fastnade dock för bild serien på vildsvinen i s/v. En riktigt bra serie bilder som visar beteende.

Ha det gott,

Erik

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Erik! Roligt att höra att du tycker att serien är bra. Det var en rolig upplevelse att möta dessa två... :)

Malin Ellisdotter H sa...

En helt underbar serie, Gustav. Jag känner att det är porträtt och personlighet vilket är ett stort plus. Jag har sett nog av bilder på djur i natur som är rena avbildningar. Och ett annat plus är ju att det blir en liten bildberättelse med serien. Dessutom så föredrar jag ju svartvitt och det passar väldigt bra här.

Gustav Rappestad sa...

Tack så väldigt mycket Malin! Vad roligt att du ser alla dessa styrkor i bilderna och inlägget som helhet. Tar till mig av detta... :)