lördag, juli 30, 2016

Cykelstyret

Idag visar jag fyra nya bilder från ett möte med en liten älgtjur. Jag fick möjlighet att göra dessa bilder en tidig julimorgon vid ett hygge i Kolmårdsskogen. På den här platsen har jag tidigare sett ett antal olika älgar. Den här tjuren var en väldigt nyfiken individ som närmade sig mig flera gånger, för att se vad det var som lät uppe från grusvägen. Jag satt gömd bakom några snår och försökte vänta ut olika situationer att göra bilder av.

4 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Dessa älgar man aldrig får nog av! Fint fångad!

Gustav Rappestad sa...

Enig, älgmöten vill man bara få fler och fler! Tack så mycket för kommentaren Jan-Olov! :)

Terje sa...

Jag känner att jag måste uppmärksamma särskilt den andra bilden för sin utsökta komposition och helhet! Bra Gustav! :)

Gustav Rappestad sa...

Varmt tack för det! Vad glad jag blir! :)