torsdag, juli 07, 2016

Gryning på sommarängen

På den vackra sommarängen i Sankt Anna, som dagtid hyser många fjärilar och bin, är allt stilla. Juni månad är snart passerad och jag sitter stilla i gryningsljuset och lyssnar. Från skogsbrynet hörs så en gren knäckas och en lätt grymtning fångar min uppmärksamhet. Plötsligt kommer de ut på fältet, de tre svarta. De bökar, grymtar och frustar, tycks trivas och kommunicera detta sinsemellan. När jag närmar mig stannar de upp, tittar nyfiket åt mitt håll. Jag hinner göra några bilder, innan de hunnit genomskåda mig. De drar sedan vidare över ängen, bort i mörkret...

6 kommentarer:

Lasse sa...

Läckert!

Malin Ellisdotter H sa...

Vilket härligt gäng du träffade på. Riktigt sköna bilder, Gustav.

Gustav Rappestad sa...

Tack Lasse! :)

Gustav Rappestad sa...

Visst är de härliga! :D Tack så mycket Malin för din kommentar :)

Erik Koffmar sa...

Riktigt fina grisbilder! Måste vara spännande att sitta där på ängen och höra när de kommer.

Ha det gott,
Erik

Gustav Rappestad sa...

Tack ska du ha Erik! :) Det var verkligen spännande. Först lite besviken över det tomma fältet, men ibland finns tålamod som kan ge utdelning. Ha det gott du också!