onsdag, september 21, 2016

Septembers skådespel

För en tid sedan tog jag en tur tillsammans med Mårten för att se om brunsten kommit igång på kronhjortsmarkerna. Efter en promenad genom skogen kom vi fram till ett fält där en stor hjort letat sig ut på fältet. På hjortens kraftiga brölande svarade fler hjortar inifrån de omkringliggande skogarna. Att lyssna till dessa avgrundsvrål är en riktigt speciell naturupplevelse som jag verkligen kan rekommendera...

Jag arbetade genomgående med svartvita bilder där jag provade mig fram med panoreringar och dubbelexponeringar. Visar två av bilderna i det här inlägget.

2 kommentarer:

Malin Ellisdotter H sa...

Så mycket känsla, det går nästan att ta på den. Två fantastiska bilder helt enkelt.

Gustav Rappestad sa...

Varmt tack för din fina kommentar Malin! :)