tisdag, februari 04, 2020

Ensam med Den Stora Grå...

Allt pratande och oväsen är över. Skådare och fotografer har åkt hem, gett upp för dagen. Allt blir lugnt och stilla på det lilla fältet, där jag står och glömmer bort tiden. Jag ser en rörelse i ögonvrån, och så sitter den där och spanar så fint åt mitt håll - lappugglan! Våra blickar möts och all min väntan är glömd...

4 kommentarer:

Lena sa...

Härligt att du drömde dig kvar, bortom tiden denna gången. Bilden är ju helt klart värd all väntan, åtminstone i efterhand! Grattis till den fina bilden och till mötet!

Gustav Rappestad sa...

Stort tack Lena! Så speciellt med dessa stora fåglar som rör sig ljudlöst genom storskogen... :)

Henrik sa...

Mäktigt! Den står överst på min lista över djur som jag ännu inte haft förmånen att få träffa...

Gustav Rappestad sa...

Det var det! Håller tummarna för dig Henrik, plötsligt händer det! :)