fredag, januari 31, 2020

Genom den kolsvarta Kolmårdsskogen...

På min väg hem genom skogen ser  jag en mindre väg, som ser ut att leda än djupare in i skogen. Jag stannar till, lite nyfiken, men ser då plötsligt skylten som pekar ut vägen. Jag bestämmer mig för att åka vidare hemåt istället. Dagtid passar bättre att utforska denna för mig okända väg...

2 kommentarer:

Lena sa...

Hahaha! Jag hade också valt att åka hem i det läget, mörkrädd som jag är. Kul att det ens finns en väg eller om det är ett ställe som kallas för skräckvägen ändå. Det känns ju som ett måste att undersöka. Bra bild som ger känslan av något obehagligt också.

Gustav Rappestad sa...

Ja, okej att en del vägar kanske kallas så, men att det finns en vägskylt som befäster vägens rykte är kanske inte så vanligt... ;D Tack för din kommentar Lena! :)