lördag, oktober 21, 2017

Och jag fick visa dig skogen...

Sex bilder från en dagstur till en favoritplats i Kolmårdsskogen i september. En inledande vandring och sedan står du där, reser dig hög framför oss. Du är så mörk och så tyst när du visar upp dig för oss, du fredade lilla granskog. Precis som jag önskat att du skulle göra, precis så som jag mindes dig sedan gammalt. Just den här dagen var jag i speciellt sällskap...

6 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Verkligen fina skogsbilder du lyckats med här!

Lena sa...

Vilka bilder, så härligt positiva och lekfulla. Kan egentligen inte välja ut nån favorit men den sista har nog ändå nåt lite extra.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Jan-Olov! Roligt att höra att du tycker om dem... :)

Gustav Rappestad sa...

Varmt tack Lena! Roligt att höra att du tycker om bilderna, det glädjer mig :D

Cecilia Frisell sa...

Hej!

Gud vilka vackra bilder du tar, helt underbar stämning i dem, trolsk, magisk, ett sug som gör mig drömmande. Det här gjorde min morgon. Tack!

Gustav Rappestad sa...

Hej Cecilia, och varmt tack för kommentaren! Det var verkligen roligt att höra :D