torsdag, februari 02, 2017

Dagdrömlandskap

Kolmårdsskogen, januari 2017.

8 kommentarer:

Henrik sa...

Wow! Snyggaste dubbelexponeringen jag sett på väldigt, väldigt länge!

Gustav Rappestad sa...

Jaså, det var roligt att höra. Tack så mycket för kommentaren Henrik! :)

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Mycket snyggt!

Gustav Rappestad sa...

Många tack! :)

Malin E H sa...

Magiskt dagdrömlandskap. Riktigt vackert, nästan så vackert att det gör ont.

Gustav Rappestad sa...

Tack ska du Malin! Vad roligt att bilden fungerar... :)

Lena sa...

Kan bara instämma med övriga, en fantastiskt vacker bild och dagdröm. Och nu har jag kommit på varför ditt efternamn är så bekant. Jag har blivit räddad ur en knepig situation av nån av dina närmaste släktingar på en firmafest en gång i tiden. Skulle gissa att det var din far eller farbror som slet upp mig på dansgolvet så jag slapp få en käftsmäll av en svartsjuk flickvän till en av hans arbetskamrater på en julfest en gång. Jag jobbade i Kumla på den tiden och vi blev uppköpta av Isbergs Grafiska, så jag gissar att jag även träffat din farfar? Världen är bra liten!

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Lena! Riktigt roligt att höra... :)

Haha, vilken intrig! Där ser man, jo någon släkting till mig är det då... gissningsvis en pappa till mina sysslingar!