lördag, oktober 21, 2017

Och jag fick visa dig skogen...

Sex bilder från en dagstur till en favoritplats i Kolmårdsskogen i september. En inledande vandring och sedan står du där, reser dig hög framför oss. Du är så mörk och så tyst när du visar upp dig för oss, du fredade lilla granskog. Precis som jag önskat att du skulle göra, precis så som jag mindes dig sedan gammalt. Just den här dagen var jag i speciellt sällskap...

4 kommentarer:

 1. Verkligen fina skogsbilder du lyckats med här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Jan-Olov! Roligt att höra att du tycker om dem... :)

   Radera
 2. Vilka bilder, så härligt positiva och lekfulla. Kan egentligen inte välja ut nån favorit men den sista har nog ändå nåt lite extra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varmt tack Lena! Roligt att höra att du tycker om bilderna, det glädjer mig :D

   Radera